Manjola VIP
Numri i postimeve : 154 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Tiran Cfar Pelqeni : Sinqeritet Humor : Jo Keq Registration date : 29/02/2008
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: Dita juaj me e trishtuar dhe dita juaj me e lumtur Wed Jun 25 2008, 08:27 | |
| Strugano mos dil jasht teme..Dita ime me e trishtur kur dikush qe une e doja mi tha gjerat troc e me me bindje...dita me e lumtur kur kam njohure pikerisht po kete person! | |
|
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
prokurorja_vogel_el Top Poster
Numri i postimeve : 89 Age : 32 Vendi Ku Jeton : atje ku jetoj e qete Cfar Pelqeni : nje dashuri te sinqerte Humor : te dashurosh nje person do te thoj te dashurosh mangesit e tij pasi cilesit te gjith i duan Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Dita juaj me e trishtuar dhe dita juaj me e lumtur Sun Jun 29 2008, 20:55 | |
| kam pas shume te lumtura dhe shume te trishtuara por jeta duhet marr me optimizem dhe keshtu dhe ate dit te trishtuar ta besh sadopak te lumtur. cdo gje e keqe ka nje te mir dhe nese ndodh e ka nje arsye te cilen zoti e ka caktuar. | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: Dita juaj me e trishtuar dhe dita juaj me e lumtur Sun Jun 29 2008, 21:16 | |
| kur humba personin e zemres time dita me e trishtur ndersa ajoo me e lumtura hem sedi se ka ndonje.!!!!!!!! | |
|
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Dita juaj me e trishtuar dhe dita juaj me e lumtur Tue Jul 01 2008, 08:22 | |
| se pari ket teme e kam hap dhe une por po toleroj po fshij timen ... se 2 sa per temen dit e keqe o postu ke tema ime dhe dite e bukur eshte cdo dit qe takoj shoqerin qe jam rrit nga klasa 1 fillore dhe deri ne vit 4 gjimnaz po tashi jena nda vetem nga shkolla (ose une jam nda nga ato para ca kohesh per shum arsye personale) dhe ato mduken dit ose caste te bukura | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Dita juaj me e trishtuar dhe dita juaj me e lumtur | |
| |
|