CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Nje Ndodhi Nga Jeta Juaj / Castet Te Bukura Ose Te Keqija Sat Jun 14 2008, 09:52 | |
| une po them ndodhin me te re .. para dy ditesh kisha gezimin me te modh se pas 2 vjetesh qe kisha fitu kursin e patentes mora kartonin .. kur ne darke me ndodhi dicka e tmerrshme qe nuk e prisja kur dikush qe e vlersoj si veten time desh me hiku nga duret (desh vdiq) i cili eshte babi im besoj se kjo gjo nuk duhej postu .. por per ket gjo e hapa temen kshu ma dha fiksimi ... Rrespekte | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
prokurorja_vogel_el Top Poster
Numri i postimeve : 89 Age : 32 Vendi Ku Jeton : atje ku jetoj e qete Cfar Pelqeni : nje dashuri te sinqerte Humor : te dashurosh nje person do te thoj te dashurosh mangesit e tij pasi cilesit te gjith i duan Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Nje Ndodhi Nga Jeta Juaj / Castet Te Bukura Ose Te Keqija Thu Aug 21 2008, 19:15 | |
| si te bukura si te keqia kam shume un por tani te aferta i kam te perziera te keqia me te bukura bashke. | |
|
klodiani Kalimtar
Numri i postimeve : 24 Age : 46 Vendi Ku Jeton : Belgjike Cfar Pelqeni : sporti Humor : jom i papam Registration date : 17/08/2008
| Titulli: Re: Nje Ndodhi Nga Jeta Juaj / Castet Te Bukura Ose Te Keqija Thu Aug 21 2008, 19:57 | |
| po nje ndolli jo e mir me ndolli u' ndava nga e dashura keto dit po ēa te bej duhet me gjet nje tjeter | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Nje Ndodhi Nga Jeta Juaj / Castet Te Bukura Ose Te Keqija | |
| |
|