| juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... | |
|
+4LEANDRO CoNNecT SeCuRiTy kafka 8 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
kafka VIP
Numri i postimeve : 177 Age : 39 Vendi Ku Jeton : tr Cfar Pelqeni : hmmmmmmmm Humor : lol Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 11:38 | |
| - SeCuRiTy shkruajti:
- kafka ca ka noigjo interesonte andeje?....ajo qe na e ban veten si jenifer lopes blerinda eshte online tvi tzihem cik ime:D
eshte vertete kinge ajo sigurimso!!!!!!po ashtu e ka ....nuk eshte e keqe!! | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
kafka VIP
Numri i postimeve : 177 Age : 39 Vendi Ku Jeton : tr Cfar Pelqeni : hmmmmmmmm Humor : lol Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 11:48 | |
| - SeCuRiTy shkruajti:
- kafka shkruajti:
- SeCuRiTy shkruajti:
- kafka ca ka noigjo interesonte andeje?....ajo qe na e ban veten si jenifer lopes blerinda eshte online tvi tzihem cik ime:D
eshte vertete kinge ajo sigurimso!!!!!!po ashtu e ka ....nuk eshte e keqe!! po edi qe eshte kinge por sdotethote qe te jeshe kinge e te shesesh pordhe se ka edhe nga ata qe te bejne topin mu ne bukuri hahhahhhaha po nuk jane te gjitha femrat si kafka yllo!!!!c te te them ??? | |
|
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 11:52 | |
| o ca bohet ktu ri lale kush o ai qe e rrun ke bukuria ??? i pjerdhsha nvesh atij qe shef bukurin si gjo tpare | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 11:54 | |
| sa bukur e ke thon lidhso hahahahah | |
|
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 11:56 | |
| po ri lale une se kam gjo te domosdoshme bukurine pastej nuk po them qe hap syt ne ke ato qe jan tvrame ke perendia ose qe kan kalu mbi 40 dashnore dhe qe bojn striptizem neper kamra | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 12:01 | |
| - CoNNecT shkruajti:
- po ri lale une se kam gjo te domosdoshme bukurine pastej nuk po them qe hap syt ne ke ato qe jan tvrame ke perendia ose qe kan kalu mbi 40 dashnore dhe qe bojn striptizem neper kamra
???????? | |
|
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 12:12 | |
| ca ???? ironi kjo ???? ajd tfus i tputhme me te rreshqitme per surrat ec | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 15:08 | |
| pse re di ti qe sdika ai e? | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Thu Jun 12 2008, 15:55 | |
| po ku ka dal elbasonlli me shkoll qe te dalesh ti re amon se kunguj jeni tgjith | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
| |
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 09:08 | |
| o kafka ti me ke keqkuptu ke ajo ca ke citu dhe nuk e kisha per ty une se di kush je ku han ku pin etjer ... te njof persiper nga forumi dhe kaq gjithsesi te kerkoj ndjes ..por tlutem mos e mer per dobsi se une kerkoj falje ku jam une gabim dhe ku e ndjej qe jam gabim jo kot me kot | |
|
| |
StRuGaNi VIP
Numri i postimeve : 710 Age : 29 Vendi Ku Jeton : Ketu Cfar Pelqeni : Ty Humor : Dele Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 10:52 | |
| | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 13:14 | |
| | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 13:17 | |
| Kafka urime per detyren e re!!! | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 13:41 | |
| - SeCuRiTy shkruajti:
- Kafka urime per detyren e re!!!
hhaahah flm yllo ....me paskeni rrit ne detyre perseri eeeeee???? hmmmmmmmmmm........... | |
|
| |
JAM_UNE_PA_JENI_JU Kalimtar
Numri i postimeve : 9 Age : 34 Vendi Ku Jeton : UNE BETEM ELBASANAS GJITHMONE NE JETE TE JETEVE Cfar Pelqeni : tirana Humor : athina Registration date : 02/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 14:26 | |
| | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 15:13 | |
| - JAM_UNE_PA_JENI_JU shkruajti:
- mireseerdhe
flm yllo! | |
|
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 16:27 | |
| kafka skom qef me prish miqsin me nji njeri qe me rrespekton si psh me faktin qe ti me erdhe ne shpi ose forum mora guximin hoqa veten nga WebMaster te ngrejta ty.. thjesht rrespekt qe erdhe ktu dhe kaq asgjo me teper se kaq | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 16:46 | |
| - CoNNecT shkruajti:
- kafka skom qef me prish miqsin me nji njeri qe me rrespekton si psh me faktin qe ti me erdhe ne shpi ose forum mora guximin hoqa veten nga WebMaster te ngrejta ty.. thjesht rrespekt qe erdhe ktu dhe kaq asgjo me teper se kaq
yllo nuk bere mire ....respekti nuk tregohet me tituj....qe tek e fundit une e di sh mire qe nuk i meritoj thjesht erdha dhe me sa di nuk kam ofenduar askend ketu oklend....dhe te jesh i bindur qe nuk jam njeri qe lendoj...mgjt ketu ne forum vihet me u argetu dhe jo me u bo corap per gjojna koti.... sa per mua gjithcka eshte ok....hajt klm yllo | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 16:51 | |
| | |
|
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 16:55 | |
| | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 16:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... | |
| |
|
| |
| juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... | |
|