| juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... | |
|
+4LEANDRO CoNNecT SeCuRiTy kafka 8 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 16:58 | |
| ju lutem mos citoni shpesh temat ! | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 17:03 | |
| jo re plak ska gjo me te futme ca je tu fol ... thjesht i thash mendimet e mia le ta mori sikur ja kam thon live vallai | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 17:04 | |
| se kisha me ty mer jo e kisha me kafka | |
|
| |
kafka VIP
Numri i postimeve : 177 Age : 39 Vendi Ku Jeton : tr Cfar Pelqeni : hmmmmmmmm Humor : lol Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 17:42 | |
| - SeCuRiTy shkruajti:
- se kisha me ty mer jo e kisha me kafka
yllo une nuk ia fus askujt lal....aq me teper ty... | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| |
| |
kafka VIP
Numri i postimeve : 177 Age : 39 Vendi Ku Jeton : tr Cfar Pelqeni : hmmmmmmmm Humor : lol Registration date : 09/06/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 17:48 | |
| | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 17:53 | |
| I Shoku jon cun i mir cun me norma:P:P...ti ca bone iher? | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 17:56 | |
| hic u merzita ca .....po hajt mo....gjithsesi jam gjalle!!! | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 17:57 | |
| Hemmmmmmmmmmmm hec se ta heq lali merzitjen ty mjep leje ne pm....ene ta heq une:D | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 18:09 | |
| - SeCuRiTy shkruajti:
- Hemmmmmmmmmmmm hec se ta heq lali merzitjen ty mjep leje ne pm....ene ta heq une:D
pffffffffffff pse kush tha qe du me nejt merzit.....e ke lejen me m cmerzit!! | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
| |
kafka VIP
| |
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 19:25 | |
| hew shum politike ktu .... ju kam lajmeru mos dilni nga tema se do fshihet tema ... ^o) po ju sma vut veshin kujdes se spo tallem ..bye | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 19:45 | |
| vallai deri tashi kam toleru per arsye se kam te boj vetem me Portalin faqen e pare .. dhe sdu me fut duret knej po do i sul struganin ste fal ai ika ika noten | |
|
| |
StRuGaNi VIP
Numri i postimeve : 710 Age : 29 Vendi Ku Jeton : Ketu Cfar Pelqeni : Ty Humor : Dele Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sat Jun 14 2008, 22:02 | |
| | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
| |
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sun Jun 15 2008, 11:32 | |
| vallai do ja kris koken ne ktij | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sun Jun 15 2008, 12:07 | |
| | |
|
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sun Jun 15 2008, 12:09 | |
| CoNNecT shkruajti: kafka skom qef me prish miqsin me nji njeri qe me rrespekton si psh me faktin qe ti me erdhe ne shpi ose forum mora guximin hoqa veten nga WebMaster te ngrejta ty.. thjesht rrespekt qe erdhe ktu dhe kaq asgjo me teper se kaq kafka shkruajti: yllo nuk bere mire ....respekti nuk tregohet me tituj....qe tek e fundit une e di sh mire qe nuk i meritoj thjesht erdha dhe me sa di nuk kam ofenduar askend ketu oklend....dhe te jesh i bindur qe nuk jam njeri qe lendoj...mgjt ketu ne forum vihet me u argetu dhe jo me u bo corap per gjojna koti.... sa per mua gjithcka eshte ok....hajt klm yllo CoNNecT shkruajti : se bona mire apo jo pune e imja ti e gzofsh accessin ..se e meriton apo jo prap pune e imja ty urime per postin ... qe nuk ke ofendu njeri nuk e di por dhe te thojne se i ke ofendu do jem i pari qe i hedh poshte mendimet ... flas me aq sa te kam njof me dukesh goc flori hallall lal kshu vazhdo besoj se familja apo cdo njeri qe ka lidhje me ty duhet ose eshte krenar qe e ka i koefidenc me ty dhe normale qe nuk me njef mire te me njofesh ti live do thush qenke cun flori sic kan thon tjere mne pare .. jam krenar per veten se aq burra gra e tj.. qe me rrespektojn shoqeria ose brezi im si ka honger capa buke dhe si ka pa diell me sy dhe nuk po propozoj noj lloj varianti me me njof live per arsye ... nejse besoj se ket here nuk e kam prish muhabetin ... apo e prisha ... dola jasht teme ??? menoj se o tu prit i pergjigje ky citimi .... per kafka flas | |
|
| |
prokurorja_vogel_el Top Poster
Numri i postimeve : 89 Age : 32 Vendi Ku Jeton : atje ku jetoj e qete Cfar Pelqeni : nje dashuri te sinqerte Humor : te dashurosh nje person do te thoj te dashurosh mangesit e tij pasi cilesit te gjith i duan Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sun Jun 15 2008, 14:00 | |
| po ca beni re se po thereni cpaskeni qen. sa perpara paskeni ec per pak dit qe shyra un. e lum si ju jo. | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| |
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sun Jun 15 2008, 15:50 | |
| o prokurore ku je mi lale ca bone mire eee ???? ajd shpresoj tjesh mire me shnetin se tjerat vijn dhe rregullohen | |
|
| |
kafka VIP
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... Sun Jun 15 2008, 17:14 | |
| [quote="CoNNecT"]CoNNecT shkruajti: kafka skom qef me prish miqsin me nji njeri qe me rrespekton si psh me faktin qe ti me erdhe ne shpi ose forum mora guximin hoqa veten nga WebMaster te ngrejta ty.. thjesht rrespekt qe erdhe ktu dhe kaq asgjo me teper se kaq kafka shkruajti: yllo nuk bere mire ....respekti nuk tregohet me tituj....qe tek e fundit une e di sh mire qe nuk i meritoj thjesht erdha dhe me sa di nuk kam ofenduar askend ketu oklend....dhe te jesh i bindur qe nuk jam njeri qe lendoj...mgjt ketu ne forum vihet me u argetu dhe jo me u bo corap per gjojna koti.... sa per mua gjithcka eshte ok....hajt klm yllo CoNNecT shkruajti : se bona mire apo jo pune e imja ti e gzofsh accessin ..se e meriton apo jo prap pune e imja ty urime per postin ... qe nuk ke ofendu njeri nuk e di por dhe te thojne se i ke ofendu do jem i pari qe i hedh poshte mendimet ... flas me aq sa te kam njof me dukesh goc flori hallall lal kshu vazhdo besoj se familja apo cdo njeri qe ka lidhje me ty duhet ose eshte krenar qe e ka i koefidenc me ty dhe normale qe nuk me njef mire te me njofesh ti live do thush qenke cun flori sic kan thon tjere mne pare .. jam krenar per veten se aq burra gra e tj.. qe me rrespektojn shoqeria ose brezi im si ka honger capa buke dhe si ka pa diell me sy dhe nuk po propozoj noj lloj varianti me me njof live per arsye ... nejse besoj se ket here nuk e kam prish muhabetin ... apo e prisha ... dola jasht teme ??? menoj se o tu prit i pergjigje ky citimi .... per kafka flas [/q oklendo tani e kam pare kete citim.....flm per konsideratat .....sinqerisht....keshtu thote gjithkush qe ka fituar shoqerine time :"falenderoj zotin qe kalove nga rruga ime!!!" kam shume siklet te flas per veten dhe te them jam keshtu ....jam ashtu... dikush e tregon vete veten me veprimet, botekuptimin , mendimet ,qetesine e tij... e kam thene dhe me pare qe nuk njof askend ketu ne kete forum per te dhene mendime e vleresime....per aq sa kemi fol bashke ....edhe pse ndonjehere grricemi me fjale(po kjo eshte e vetmja menyre per ta njoft dike qofte dhe nje grime me teper) te respektoj dhe nuk e ve ne dyshim qe i ke te gjitha ato cilesi qe the per veten!! yllo une ne jete ndjek shume intuiten ....dhe kur intuita me thote qe dikush eshte njeri me bote dhe nuk i perket mases keshtu eshte dhe pike.....une po te them qe nuk je si te tjeret!!! ps.te te thote kafka ti nuk je si te tjeret eshte kompliment!!! uffffffffffffffffffffffffffffffffffff sa me lodhe ...besoj se jemi ok tani | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... | |
| |
|
| |
| juhuuuuuuuuuuu kafka eshte ketu..... | |
|