ADM WebMaster
Numri i postimeve : 87 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Mire se vini ne Web Sit Tone Ju urojme kenaqsi te madhe ne shoqerine si dhe forumin tone !!! Cfar Pelqeni : Tendo Humor : Corleone Registration date : 29/04/2007
| Titulli: poezi Sun May 04 2008, 10:25 | |
| E shikoj shiun qe bie pa pushim, Per ty mendoj shpirti im... Cdo pike shiu qe bie mbi xham, Eshte puthje per ty qe ste kam prane!!!!
Jeni te lire te shkruani Poezi Dashurie nga me te ndryshmet..... | |
|
ADM WebMaster
Numri i postimeve : 87 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Mire se vini ne Web Sit Tone Ju urojme kenaqsi te madhe ne shoqerine si dhe forumin tone !!! Cfar Pelqeni : Tendo Humor : Corleone Registration date : 29/04/2007
| Titulli: Re: poezi Sun May 04 2008, 10:25 | |
| Kur mendoj per ty, Ethe dhe shpirti leshon, Mendoj per gjene me te bukur ne jete, mendoj per dashurine tone.
Kur mendoj per syte e trishtuar, dhe buzet qe dridhen pa fjale mendoj per floket mbi gjoksin tend dhe zemrat qe rrahin pandale.
Kur prane teje qendroj e heshtur, dhe dridhem kur me prek ngadale, mendoj se brenda teje ka dicka qe ti ma thua me zemer,jo me fjale.
Dicka qe me ben te ndihem si engjell, dhe hap krahet drejt teje fluturoj ti me shrengon aq fort prane vetes dhe une ngadale peshperis TE DASHUROJ. | |
|
ADM WebMaster
| Titulli: Re: poezi Sun May 04 2008, 10:26 | |
| Unazen e dikujt tjeter ne gisht po e mbaj; sa here qe e shoh,me mall per ty qaj. Ti me mungon krejt cka je, une te kerkoj,por ti askund sje. Tjetrin ne krahe e ty ne zemer, jam mbush me mekate qe s'ju ve dot emer. Por mekati me i madh per mua mbete ti, po si cohet jeta me keto marrezi? Tjetri me puth buzen e me perqafon, une mbyll syte,mendja tek ti shkon. Rruges e shoqeruar kur dal me ate, zemra ndalon rrahjet,sdua te shoh asgje. Une te dua ty,me tjeter jetoj, ai flet me mua,une emrin tend shqiptoj. Pse qenka nda me hile kjo bote,ne moshen me te bukur me jetu me lot | |
|
ADM WebMaster
| Titulli: Re: poezi Sun May 04 2008, 10:26 | |
| Kur zerin ta degjova, me hyre ne zemer. Te doja edhe pse dija vec nje emer. Por kur te pashe zemra e kuptoi qe brenda saj spo luhej nje loje. E di qe kurre sme deshe, por dashuria ime mjaftonte per te dy. Ajo qe po luante ishte zemra jote, qe njehere me linte e pastaj me kerkonte. Dashurine time askund sdo e gjesh, boten te kerkosh,ngado qe te shkosh. ***TE DUA*** aq shume sa urrejtjen e ke hak, por smund te te urrej se per ty dhe kjo do te ishte pak... | |
|