Manjola VIP
Numri i postimeve : 154 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Tiran Cfar Pelqeni : Sinqeritet Humor : Jo Keq Registration date : 29/02/2008
| Titulli: Na thoni ndonje rast tuain kur jeni bere Zileqar. Wed Jun 25 2008, 07:43 | |
| Na Thoni ndonje rast tuain kur jeni bere zileqar..une per vete jam bere njeher zileqare dhe rasti ka qen ky. jam bere zileqare vetem nje here,kur une konkuroja per shkoll te larte,ne momentin qe do merrnim pergjigjet,une e mora te timen dhe skisha fituar dhe nderkoh nje vajze qe kam pas ne klase e cila nuk mesonte kurre dhe une i justifikoja gjithmone mungesat sepse dilte pinte kafe me tedashurin,ajo fitoi shkollen dhe u hodh nga gezimi kurse une po aja nga trishtimi e ndjeva veten shum keq se ishte dicka qe se meritoja aty kam ndjere per here te pare ne jeten time zili,qe atehere deri me sot skam ndjere me kete ndjenje. | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
StRuGaNi VIP
Numri i postimeve : 710 Age : 29 Vendi Ku Jeton : Ketu Cfar Pelqeni : Ty Humor : Dele Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Na thoni ndonje rast tuain kur jeni bere Zileqar. Wed Jun 25 2008, 18:26 | |
| Zileqar Shpesh Her Kam Shum Sdi Cilen Tua Tregooj | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
StRuGaNi VIP
Numri i postimeve : 710 Age : 29 Vendi Ku Jeton : Ketu Cfar Pelqeni : Ty Humor : Dele Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Na thoni ndonje rast tuain kur jeni bere Zileqar. Thu Jun 26 2008, 19:36 | |
| | |
|
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Na thoni ndonje rast tuain kur jeni bere Zileqar. Sun Jun 29 2008, 15:59 | |
| hahahahahahhahahahhahahhahhahahahhahahahhah o strugano me ******* e ke ket figuren hahahhahahhahahahha ...... sa per temen sdi ca fakti me dhon qe bohem zileqar | |
|
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: Na thoni ndonje rast tuain kur jeni bere Zileqar. Sun Jun 29 2008, 17:30 | |
| tegjithe behemi nga pak zileqar.![/color] | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Na thoni ndonje rast tuain kur jeni bere Zileqar. | |
| |
|