| Anet Tua Pozitive & Negative?. | |
|
+3CoNNecT girly_chocolate SeCuRiTy 7 posters |
Autori | Mesazh |
---|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
girly_chocolate VIP
Numri i postimeve : 73 Age : 40 Vendi Ku Jeton : italy Cfar Pelqeni : varet Humor : gjithmone Registration date : 10/06/2008
| |
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Tue Jun 24 2008, 09:56 | |
| vallai anet negative si tregon njeri lale kshuqe menoj se je lodh kot ... sa per mu .. pozitive : nuk jam tip qe prish qef me njeri , nuk boj gjona te pahijshme ne shoqeri , jam besnik sic e di dhe ti vete , etj .. negative : jam shum nevrik dhe kuj ma me nerva nuk di ca boj ... kam qen pijanec (jo i vjeter fare ) po tashi spara pij mo etj sdi ca te them mo nqs njeri me ka njof noj cik le ti thot si te mira dhe te kqija | |
|
| |
prokurorja_vogel_el Top Poster
Numri i postimeve : 89 Age : 32 Vendi Ku Jeton : atje ku jetoj e qete Cfar Pelqeni : nje dashuri te sinqerte Humor : te dashurosh nje person do te thoj te dashurosh mangesit e tij pasi cilesit te gjith i duan Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Sun Jun 29 2008, 21:04 | |
| kam shume negative ndersa pozitive i nxirrni vet ju ose me mir i nxjerrin ato qe me njohin. | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Tue Jul 01 2008, 08:24 | |
| ane negative qe po mkujtohet momentalisht kam nervozizmin :@ ich liepe dich Adolf Hitler | |
|
| |
Numri i postimeve : 89 Age : 32 Vendi Ku Jeton : atje ku jetoj e qete Cfar Pelqeni : nje dashuri te sinqerte Humor : te dashurosh nje person do te thoj te dashurosh mangesit e tij pasi cilesit te gjith i duan Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Tue Jul 01 2008, 18:33 | |
| nje njeri varet si e merr tipin e dikujt qe keshtu sbesoj qe do te ndimoj mendimi i te tjereve nese sme ke njohur vet. bazou te mendimet e tua. | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| |
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Thu Jul 03 2008, 10:01 | |
| secyrity jo jasht teme !!! | |
|
| |
C-Block Kalimtar
Numri i postimeve : 5 Age : 34 Vendi Ku Jeton : elbasan Cfar Pelqeni : prokuroren_vogel_el Humor : nuk bej se sme do _!_ Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Fri Jul 04 2008, 13:43 | |
| o njerez te gjithe jemi ngegativ dhe pozitiv ketu pervec prokurores qe eshte negative fare dhe big_burgut | |
|
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Fri Jul 04 2008, 19:42 | |
| je gabim plako per prokuroren per big burgun dhe je nrregull | |
|
| |
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Wed Jul 09 2008, 19:38 | |
| ehh nese e mendon qe kam negative shume mendimi yt C-Block. e respektoj gjithsesi. | |
|
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Thu Jul 10 2008, 18:21 | |
| ju lutem kujdes !! prokurorja hallall lal ktu mke pelqy por do te akuzoj per vjedhje shprehjesh se ket shprehje e kam ca si fiksim dhe e perdor shpesh (shaka akuza e ) | |
|
| |
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Sun Jul 20 2008, 08:43 | |
| CoNNecT paskemi te njejten shprehje pra. duket qe ngjajme pak. | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Sun Jul 20 2008, 09:48 | |
| Une kam shum ane Negative dhe se me kryesorja eshte: Nevrik ! | |
|
| |
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Thu Aug 21 2008, 19:29 | |
| dhe anet negative duhen se po mos ishin negativet sdo dukeshin pozitivet | |
|
| |
klodiani Kalimtar
Numri i postimeve : 24 Age : 46 Vendi Ku Jeton : Belgjike Cfar Pelqeni : sporti Humor : jom i papam Registration date : 17/08/2008
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Thu Aug 21 2008, 19:53 | |
| po jam i mendimit me ty z/ prokurore,, por edhe e mira edhe e keqja kan pikpamjet e veta njeriu duhte ta dij se ku duhet te luaj pozitivisht e ku te luaj negativisht, por edhe bota keshtu eshte e kriuar dhe keshtu duhet shkuar si ka kerkoj puna !!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Fri Aug 29 2008, 14:43 | |
| si fillim te kundershtoj znjsh. prokurore po pat mundesi jo z. prokurore. ndersa per te tjerat jam e te njejtit mendim. | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. Fri Aug 29 2008, 14:57 | |
| une jam cik i keq sme do asnje vetem ane negative kam une:( | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Anet Tua Pozitive & Negative?. | |
| |
|
| |
| Anet Tua Pozitive & Negative?. | |
|