alex610 Anetar I Ri
Numri i postimeve : 3 Age : 33 Vendi Ku Jeton : croatia Cfar Pelqeni : durres Humor : oklend Registration date : 02/09/2007
| Titulli: vajz e keqe sjam,djalin tand e kam....erdha Mon Oct 01 2007, 13:34 | |
| hey,whass up? ckemi? a jeni mire te gjith? ka koh qe skam hi ne net.... klm | |
|
ADM WebMaster
Numri i postimeve : 87 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Mire se vini ne Web Sit Tone Ju urojme kenaqsi te madhe ne shoqerine si dhe forumin tone !!! Cfar Pelqeni : Tendo Humor : Corleone Registration date : 29/04/2007
| Titulli: Re: vajz e keqe sjam,djalin tand e kam....erdha Tue Nov 27 2007, 20:50 | |
| mire mer mo mir me thon se vari lesht u bo kjo jet po ecc mo mos e majm me goj se bi ters sshhhhhhhhhhhh se po vijn komshijt se na hapen nomin mrapa kupto ti alex....pucccccccc | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: vajz e keqe sjam,djalin tand e kam....erdha Tue Dec 11 2007, 00:30 | |
| lol une spo nderhy ket temat e ktij adm se bohet xheloz masanej ene kush e duron:P hajd kalofshit bukur allz | |
|
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: vajz e keqe sjam,djalin tand e kam....erdha Sat Jun 14 2008, 16:36 | |
| Tema Mbyllet Dhe Rezervohet Per Admin
Edituar pėr herė tė fundit nga CoNNecT nė Sat Jun 14 2008, 16:36, edituar 1 herė gjithsej (Reason for editing : Ndalohet Rreptesisht Postimi Ne Kete Teme..Deri Sa Te Rihapet .. Nqs Abuzohet Meren Masa ndeshkuese Deri Ne Heqe Accessi , Ban Dhe Perjashtim Automatikisht Nga WebSite .!) | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: vajz e keqe sjam,djalin tand e kam....erdha | |
| |
|