| ju pelqen arti ? | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
vajza_korcare Anetar i/e Rrespektuar
Numri i postimeve : 143 Age : 35 Vendi Ku Jeton : usa Cfar Pelqeni : 5 petale formojne nje lule, 5 gishta formojne nje dore, 5 shkronja formojne TE DUA! Humor : you know live is sucks Registration date : 28/11/2007
| Titulli: ju pelqen arti ? Sat Jun 14 2008, 01:07 | |
| Mua me pelqen shume edhe kur isha shume e vogel vizatoja shume sa vizatimet e mia u vune si vizatimet me te bukura te shkolles ? | |
|
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: ju pelqen arti ? Sun Jun 15 2008, 11:58 | |
| dhe une e kam pas shum qef pikturen i ngjaja babes se ai ka dore njish per pikture .. te qa piten po tashi jam shum i dhon pas kompjuterit (is hacker profesionist ) dhe i kushtoj ktij me shume kohe se gjonave tjera.. rrespekte vajza | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
Numri i postimeve : 143 Age : 35 Vendi Ku Jeton : usa Cfar Pelqeni : 5 petale formojne nje lule, 5 gishta formojne nje dore, 5 shkronja formojne TE DUA! Humor : you know live is sucks Registration date : 28/11/2007
| Titulli: Re: ju pelqen arti ? Mon Jun 16 2008, 20:47 | |
| ke bere ndonje pikture apo jo desha te behesha stilisete se me pelqen te krijoj vet nga mendja ime dua te krijoj disa qe nuk e ka krijuar asnjeri em pare | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
| Titulli: Re: ju pelqen arti ? Mon Jun 16 2008, 21:59 | |
| e ketu eshte tema e artiti mos me dil nga tema se e di pastaj ti ?! | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: ju pelqen arti ? Mon Jun 16 2008, 22:09 | |
| edi edi...m pelqen arti:P | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ju pelqen arti ? | |
| |
|
| |
| ju pelqen arti ? | |
|