| Kritike mbi stafin ? | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
vajza_korcare Anetar i/e Rrespektuar
Numri i postimeve : 143 Age : 35 Vendi Ku Jeton : usa Cfar Pelqeni : 5 petale formojne nje lule, 5 gishta formojne nje dore, 5 shkronja formojne TE DUA! Humor : you know live is sucks Registration date : 28/11/2007
| Titulli: Kritike mbi stafin ? Sat Jun 14 2008, 00:43 | |
| KETU MUND ET BENI CDO KRITIKE QE KENI MBI STAFIN PERSHFSHI EDHE FSHIRJET E POSTIMEVE.. | |
|
| |
Numri i postimeve : 143 Age : 35 Vendi Ku Jeton : usa Cfar Pelqeni : 5 petale formojne nje lule, 5 gishta formojne nje dore, 5 shkronja formojne TE DUA! Humor : you know live is sucks Registration date : 28/11/2007
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Sat Jun 14 2008, 00:46 | |
| OK po filloj un e para kam nje kritke mbi antaret qe ne cdo teme i kethjen ene chit - chat me sa di un ketu eshte nje teme e tille edhe mund te flisni aty !!! Keshtu ju lutem shume qe tju permbaheni temave edhe te postoni idet tuaja , keshtu mund te debatoni per dica qe jeni kunder apo pro te dickaje , keshtu edhe forumi mund te beheshe me trehqes edhe me shume antere t tjere mund te vine. Ndosha bera gabim qe hapa kete teme por kjo eshte mendimi im Faleminderit shume. vajza_korcare | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
| |
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Fri Jun 20 2008, 01:50 | |
| Jo ju beni si te doni ndac reskeptoheni ndac jo un po pashe ndonje fjale jashte teme do e fshi ? Po te keni ndonje vrejte me dergoni mesazh edhe do jua u them un arsyen pse ja u kam fshire? Mos me thoni pastaj jo nuk e kisha kaq nr e postimeve etj. shpresoj qe ta gjithe mos dilni nga teme edhe tu pergjigjeni temave ashtu sic duhet !!!! | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Fri Jun 20 2008, 08:30 | |
| vajza je super admin mer masa terhiqi verejte moderatorve bye | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
Numri i postimeve : 639 Age : 43 Vendi Ku Jeton : anej knej Cfar Pelqeni : seksin Humor : hapshuuuuuuu Registration date : 07/06/2008
| |
| |
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Sat Jun 21 2008, 03:52 | |
| HAHAHA C DONI JU E VREJTE NGA MUA NE RADHE PARE SKAM ASNJE DETYRIM QE TI VREJ PER DICKA VETM DUA QE NE CDO TEME TE JENI ME SERJOZE EDHE MOS DILINI NGA TEMA, PASTAJ KETO KOHE QE S DO JEM UN E KENI NE DORE JU FORUMIN SI GJITHMONE | |
|
| |
StRuGaNi VIP
Numri i postimeve : 710 Age : 29 Vendi Ku Jeton : Ketu Cfar Pelqeni : Ty Humor : Dele Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Sat Jun 21 2008, 07:22 | |
| - vajza_korcare shkruajti:
- OK po filloj un e para kam nje kritke mbi antaret qe ne cdo teme i kethjen ene chit - chat me sa di un ketu eshte nje teme e tille edhe mund te flisni aty !!!
Keshtu ju lutem shume qe tju permbaheni temave edhe te postoni idet tuaja , keshtu mund te debatoni per dica qe jeni kunder apo pro te dickaje , keshtu edhe forumi mund te beheshe me trehqes edhe me shume antere t tjere mund te vine. Ndosha bera gabim qe hapa kete teme por kjo eshte mendimi im Faleminderit shume. vajza_korcare Ki Mendim Mpelqeu Shume Po Edhe un Ashtu Mendoj Po ja Qe Dal Edhe Vet Jasht Teme Skam Cbej | |
|
| |
ai_cuni Global Moderator
| |
| |
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Sun Jun 22 2008, 01:59 | |
| nuk te rija goja rehat ty e me ndonje piperke djegse edhe mbaje goje keshtu nuk te flet me goja lol | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| |
| |
ai_cuni Global Moderator
| |
| |
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Thu Jun 26 2008, 01:24 | |
| SHTTTTTT SE TI PREVA VESHET LOL | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Thu Jun 26 2008, 06:15 | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Tue Jul 01 2008, 04:05 | |
| hey hey nuk kam edhe shume kohe qe te hy ne forum edhe msn qe hy hy se flas me te afermit qe i kam lart pastaj ndonje ehre hyn edhe time moter kshtu mos mendo qe hy un ne msn, nuk kam shume kohe te lire qe te hy se u know koha po bejn edhe jam shume busy keto kohe , hyra vetm se me kishit derguar e-mail edhe tani e hapa tani e lexova po mire un nuk mund t ehy per nje kohe t gjat keshtu un qe jam superadmin le ta mar nje tejter kete se un s do jem ne gjendje ta kontrolloj forumin ok flm | |
|
| |
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Tue Jul 01 2008, 08:05 | |
| ne rradhe te pare ne nuk detyrojm njeri te futet ... dhe sa per faktin qe ka access e heq une kur nuk duket online dhe e rishtoj kur te vije sa per tjera me sa po thot i ka arsye familjare & personale kshuqe si them dot gjo tpakten une ... rrespekte vajza korcare ne mos e vrit menjen | |
|
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? Tue Jul 01 2008, 08:07 | |
| sa per ate qe ke thon vajza korcare qe ske te drejte ti terheqesh verejtje boj llafe admin qe ti thojn moderatorv nqs doni rregull per arsye se je superadmin i vetem .... rrespekte alll | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Kritike mbi stafin ? | |
| |
|
| |
| Kritike mbi stafin ? | |
|