SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Njoftim Fri Jun 13 2008, 22:04 | |
| Ju Njoftoj Qe Disa Postime ne temen Mirc Dhe Chat jane fshire...si psh Shtiet heqjet e access etje etje.. | |
|
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Njoftim Sat Jun 14 2008, 09:28 | |
| besoj se ajo teme do modifiku pasi javen kam qef ta coj atje ku ka qen tek /server irc.shqipkiss.com por duroni se ju them une ca do bohet pasi te kem fol personalisht me master qe te boj ca modifikime ke chati se kshu si e ka as nuk e mor dot guximin ti them ckemi ? nejse .. bye | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: Njoftim Sat Jun 14 2008, 11:47 | |
| - CoNNecT shkruajti:
- besoj se ajo teme do modifiku pasi javen kam qef ta coj atje ku ka qen tek /server irc.shqipkiss.com por duroni se ju them une ca do bohet pasi te kem fol personalisht me master qe te boj ca modifikime ke chati se kshu si e ka as nuk e mor dot guximin ti them ckemi ? nejse .. bye
Cfare thua more?....nuk lidh websitin dhe javen me me ato une..... | |
|