CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Jap Dorheqe Na WebMaster Thu Jun 12 2008, 15:44 | |
| Jap Dorheqe Na WebMaster ... accessin tim WebMaster Tja Kaloni kafka ... kurse une du thjesht i admin sa me hy ke paneli administrimit te merem me administrimin e websites ... ajd rrespekte | |
|
StRuGaNi VIP
Numri i postimeve : 710 Age : 29 Vendi Ku Jeton : Ketu Cfar Pelqeni : Ty Humor : Dele Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Jap Dorheqe Na WebMaster Thu Jun 12 2008, 16:41 | |
| | |
|
CoNNecT VIP
Numri i postimeve : 616 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Ne Zemren E Ish Te Dashures Cfar Pelqeni : Te Dashuren Time Humor : Zoti Krijoi Driten,Djalli Ersiren,Zoti Krijoi Diten,Djalli Naten,Zoti TKrijoi Ty,Djalli U Dhi Tu Qes Registration date : 05/05/2008
| Titulli: Re: Jap Dorheqe Na WebMaster Thu Jun 12 2008, 19:28 | |
| sa shkurt ne paster strugano ... ne sa dit ke denim ti re ??? .....dhe meqe kafka spo e nrenin deri tashi ne WebMaster Une Ket teme e deklaroj te mbyllur + rezervuar dhe accessin tim ja dhash vete kafka... byee dhe rrespekte | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| |
CoNNecT VIP
| Titulli: Re: Jap Dorheqe Na WebMaster Fri Jun 13 2008, 09:58 | |
| si me smund te kalohet une po kerkoj transferim te accessit dhe kaq ... byeee | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: Jap Dorheqe Na WebMaster Sat Jun 14 2008, 11:45 | |
| Gje qe nuk behet ajo....Bye | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Jap Dorheqe Na WebMaster | |
| |
|