| Pershendetje Stafit !!! | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ADM WebMaster
Numri i postimeve : 87 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Mire se vini ne Web Sit Tone Ju urojme kenaqsi te madhe ne shoqerine si dhe forumin tone !!! Cfar Pelqeni : Tendo Humor : Corleone Registration date : 29/04/2007
| Titulli: Pershendetje Stafit !!! Sat Sep 22 2007, 09:39 | |
| Une Jom Admin-i I Forumit dhe Dojsha Me Pershendet Te Gjithe Vizitoret Dhe Te Gjithe Antaret Si Dhe TE Gjith Stafin E Forumit !!! Kalofshit Caste TE Kendeshme Ne Shoqerine Tone !!! Me Rrespekte Admin !!! | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Sun Nov 25 2007, 15:31 | |
| Mir Se Ju Gjeta All Cuna Goca Kena Mungu Icik Por Hec Mo | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Wed Nov 28 2007, 20:36 | |
| Lol Edhe Une Jam Admini I Ktije Forumi Deshaa Vetem Me Pershendet Antaren Me Te Re Qe U Regjistrua Ne Kete Forum.Vajza_korcare. Edhe Desha Ta Uroj Per Accessin E Administratores Qe Mori. -=-=-=-=-=-=- Me Respekte SeCuRiTy. | |
|
| |
vajza_korcare Anetar i/e Rrespektuar
Numri i postimeve : 143 Age : 35 Vendi Ku Jeton : usa Cfar Pelqeni : 5 petale formojne nje lule, 5 gishta formojne nje dore, 5 shkronja formojne TE DUA! Humor : you know live is sucks Registration date : 28/11/2007
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Wed Nov 28 2007, 20:47 | |
| hey stafi mire se ju gjej dhe ketu ehe u ngrita shum shpjet detyre lol thnx lali isa ta paca borxh dhe dasme ishalla | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Thu Nov 29 2007, 09:19 | |
| Lol Korca Ska Perse Thjeshte Detyren Bera E Edhe Ne Dasem Do Te Therras Loool -=-=-=-=-=-=- Por Edhe Une Ty Te Hengsha Dasmen.Lol E Di Ti Ne Dasmen Tende Pa Brecka Do Kercej Une.. ghahgahgahgaghashgagghagahgghsghhgagghghaghaghaghghaaghahgaghaghaaghaghaghahgaghaaghaghghghaghaaghaghaghahgaghaghghaaghaghaaga | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Sun Dec 02 2007, 18:35 | |
| Heu Vetem un kisha nel pa asnje postim ktu...Po e boj nje me shum mund pershendes tgjith kalamojte e mi kudo qe ndodhen dhe ne vecanti korcarken RRESPEKTE |
|
| |
ADM WebMaster
Numri i postimeve : 87 Age : 36 Vendi Ku Jeton : Mire se vini ne Web Sit Tone Ju urojme kenaqsi te madhe ne shoqerine si dhe forumin tone !!! Cfar Pelqeni : Tendo Humor : Corleone Registration date : 29/04/2007
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Sun Dec 02 2007, 18:39 | |
| ToNiTo dhe une i pershendes kalamojt e tuj se kam dhon ene une kontribut ke kalamojt e tuj mos e harro kte dhe pershendes grun tate qe e du si dashnoren time ehhh si mori jeta qy kur na kape mat ti skam bo prokupi ke kto gjona | |
|
| |
Numri i postimeve : 143 Age : 35 Vendi Ku Jeton : usa Cfar Pelqeni : 5 petale formojne nje lule, 5 gishta formojne nje dore, 5 shkronja formojne TE DUA! Humor : you know live is sucks Registration date : 28/11/2007
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Mon Dec 03 2007, 21:01 | |
| tonito gjithashtu o isa jo pa ashtu e la se turp kush te shikon pastaj hahahah | |
|
| |
ADM WebMaster
| |
| |
ADM WebMaster
| Titulli: islaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm te rafte domlla kres ishalla Thu Dec 06 2007, 11:06 | |
| - SeCuRiTy shkruajti:
- Lol Korca Ska Perse Thjeshte Detyren Bera E Edhe Ne Dasem Do Te Therras Loool
-=-=-=-=-=-=- Por Edhe Une Ty Te Hengsha Dasmen.Lol E Di Ti Ne Dasmen Tende Pa Brecka Do Kercej Une.. ghahgahgahgaghashgagghagahgghsghhgagghghaghaghaghghaaghahgaghaghaaghaghaghahgaghaaghaghghghaghaaghaghaghahgaghaghghaaghaghaaga or katunar i pa cip uner do te msoj ty ???? kur te hikesh ke dasma me thuj mu i jav para te laj bokset ene ti jap borxh jo nudo fare se le nom apo ke fuqi me kap valle me klarinet ti ))))))))) hahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahah jashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa reeeeeeeeeeeeeeeeee turiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Tue Dec 11 2007, 00:20 | |
| hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha admin lol pse re kush t`tha ty qe kom ngel pa bre.. une e:P vajza_korcare looooooooooool mos ke frik se do i lidh pantallonat me ushkure.hahahahaha admin sa per krasitjen bjeri mer kape mar qe nga fillimi deri nfund.hahahah | |
|
| |
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Thu Dec 13 2007, 05:21 | |
| - SeCuRiTy shkruajti:
- hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha
admin lol pse re kush t`tha ty qe kom ngel pa bre.. une e:P vajza_korcare looooooooooool mos ke frik se do i lidh pantallonat me ushkure.hahahahaha admin sa per krasitjen bjeri mer kape mar qe nga fillimi deri nfund.hahahah plac ti re un s kam frike ic more aq me pak nga ty lol pastaj ka radhe una jam me vogla ketu so do ja nje ehre un dasmat tyja pastaj timen | |
|
| |
[ALTINI_IT] VIP
Numri i postimeve : 55 Age : 47 Vendi Ku Jeton : italia Cfar Pelqeni : jete note Humor : pa humor nuk shtyhet jeta Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Mon Dec 17 2007, 16:01 | |
| he re ju muhabet b.. po boni tani | |
|
| |
[ALTINI_IT] VIP
Numri i postimeve : 55 Age : 47 Vendi Ku Jeton : italia Cfar Pelqeni : jete note Humor : pa humor nuk shtyhet jeta Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! Mon Dec 17 2007, 16:02 | |
| - Admin shkruajti:
- Une Jom Admin-i I Forumit dhe Dojsha Me Pershendet Te Gjithe Vizitoret Dhe Te Gjithe Antaret Si Dhe TE Gjith Stafin E Forumit !!! Kalofshit Caste TE Kendeshme Ne Shoqerine Tone !!! Me Rrespekte A
dmin !!! he mire po te pershendes ne un te ecte mare ishalla aktiviteti | |
|
| |
ADM WebMaster
| Titulli: Ehh Tue Dec 25 2007, 11:53 | |
| evalla altino se po nuk eci vk re se kshu o bisnesi i here ecen i here jo | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Pershendetje Stafit !!! | |
| |
|
| |
| Pershendetje Stafit !!! | |
|