SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Edhe Banale Edhe Jo Banale Humor.! Tue May 20 2008, 08:09 | |
| 1:profesori hyn profesori ne klase.te gjith ngrihen ne kembe ndersa luli nuk ngrihet. e pyet profesori.he mer lul spo te ngrihet ty kur hy une eeeeee? jo i tha luli.mua me ngrihet vetem kur hyn profesoresha.
2:vlonjati nje vlonjat iken ne angli si emigrant.atje regjistrohet si kosovar. zyra e emigracionit e pyet.c`fare flamuri ka kosova??vlonjati i thote:si tonin.
3:vajzat
dy shoqe vene ne dyqan dhe kerkojne te blejne 2 banane. shitesi u thote merini kto te treja se jane te fundit.vajzat ngilin kembe jo duam vetem 2.he u tha shitesi se jane te fundit dhe ua jap me lire njera i thote shoqes.meri te treja se njeren e hame. 4:bjondet
e dini cfare kane te perbashket nje bjonde dhe nje shishe birre??? e perbashketa eshte se nga qafa e lart jane te dyja bosh fare. 5:ne klase
mesuesja pyet nxenesit.a ka efekt uji ne trupin e njeriut sic ka efekt helmi? po mesuese,pergjigjet njeri. ne cfare rast e pyet mesuesja? kur mbytesh mesuese. 6:morrat
nje dite takohen 2 morra me njeri tjetrin.por kishin nje kohe te gjate pa u pare. he i thote njeri.nga behesh?ke humbur fare.ka kohe qe ste kam pare. pergjigjet ky:po ja cte bejme kam 2 vjet i mbyllur ne nje kulete. c`fare?kaq shume?po cne kaq shume i mbyllur ne nje kulete? po ja i peregjigjet ky.rashe ne kuleten e nje gjirokastriti.
7:mesuesja beni dhe akullorja.
e con mesuesja benin ne mesim dhe e pyet: beni ca numri jane pantallonat njejes apo shume? njejes siper ,e shumes poshte i pergjigjet beni jo beni ulu 4! pantallonat jane shumes....por me pelqen si mendon e mire zyshe,te te bej dhe une nje pyetje i thote beni zyshe jane 3 goca ne nje pastiqeri dhe po hane akullore njera e lepin me gjuhe,njera e kafshon dhe tjetra e thith fort. sigurisht ajo qe thith me forte beni. cila nga kto te treja eshte e martuar?i thote beni jo zyshe gabim.e martuar eshte ajo qe ka unaze.gjithsesi me pelqen se si mendon. | |
|
SeCuRiTy WebMaster
Numri i postimeve : 857 Age : 38 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : Futboll Humor : Skemi Frik Nga Cia Strembemi Nga Shiku Jemi Rrac E Forte Rrac Burgaxhiu:P:P Registration date : 01/05/2007
| Titulli: Re: Edhe Banale Edhe Jo Banale Humor.! Tue May 20 2008, 08:11 | |
| 8: ne disko nje vajze vete ne disko.pasi kaloi rreth 30 min ulur ne tavoline.i afrohet nje djale dhe I kerkon per te vallezuar.me fal I thote goca por nuk vallezoj me femije.i pergjigjet djali.a me fal goce se dija qe ishe shtatzene
9:shoqet Dy shoqe po prisnin urbanin ne stacion.njera udhetonte gjithmone ne urbanin nr:1 ndersa tjetra me urbanin nr:7.pasi priten pak erdhi urbani me nr:17.eh shyqyr thote njera tani do udhetojme te dyja bashke.
10:6 kalamaj Burre e grua kane 6 femije dhe babai kaq krenar sa fillon ta therrase te shoqen Nena e te gjashteve, gruaja eshte inatosur, por nuk I thote asgje te shoqit. Nje nate dalin me disa miq dhe ne nje fare ore, I shoqi pas nje fare kohe, deshiron te kthehen ne shtepi I therret se shoqes : -Eja shokojme Nena e te gjashteve. Gruaja: -Te marr pallton dhe erdha Babai i te katerve
11:xhelozia
Ai: - Paola, kur do pushosh se qenuri xheloze? Ajo: - Kur te me therrasesh Antonela!
12:I pari Ai(ne shtrat): - E dashur kam qene une I pari? Ajo: - Natyrisht, po perse me pyesni te gjithe?
13:ideja Gruaja te shoqit: Ka pak kohe qe nje ide me vjen rrotull, ne koke I shoqi: Mos u shqeteso, heret o vone, do vdese nga vetmia
14:kalliri Duke pare televizor i thote burri gruas, hajde moj grua shikoje kete vajze ne televizor si eshte si kukull, jo ti qe me je bere si Autokombanje. Gruaja e shikoi dhe nuk foli, ne darke ne krevat ai e therriste grua kthehu moj, ajo hic, kthehu moj ta bejme, ajo hic, kthehu se po beja shaka. Ik ore burre se nuk e ndez Autokombanjen une per nje kalli miser
15:surpriza Burri (duke u kthyer nga zyra): - E di e dashur, mendoj se nuk duhet te vish ne shfaqe me ate pelicn e vjeter! Gruaja(e lumturuar): -Oh i dashur
mos me thuaj se me ke bere ndonje surprize! Burri:- Po, kam blere vetem nje bilete!
16:pijanecet -Uh, sa kisha pasur dėshirė tė martohesha me njė vajzė, e cila Ēdo mėngjes do tė ma sillte kafenė nė krevat, thotė njė pijanec. -E unė dėshiroj ta gjej pėr grua vajzėn, e cila Ēdo natė do tė ma sillte krevatin nė kafene, thotė pijaneci tjetėr. | |
|
SeCuRiTy WebMaster
| Titulli: Re: Edhe Banale Edhe Jo Banale Humor.! Tue May 20 2008, 08:12 | |
| Na Falni Se Ka Edhe Disa Fjale Jo Te Pelqyera:S | |
|
LEANDRO Anetar i/e Rrespektuar
Numri i postimeve : 173 Age : 34 Vendi Ku Jeton : Engjelli I Trishtuar Cfar Pelqeni : The Angel Up In The Sky Humor : Sexy M`Pelqen Shum Registration date : 27/07/2007
| Titulli: Re: Edhe Banale Edhe Jo Banale Humor.! Sat May 24 2008, 13:41 | |
| Ska gje mer ktu ska njeres te huj | |
|
StRuGaNi VIP
Numri i postimeve : 710 Age : 29 Vendi Ku Jeton : Ketu Cfar Pelqeni : Ty Humor : Dele Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Edhe Banale Edhe Jo Banale Humor.! Sat May 24 2008, 13:47 | |
| | |
|
BeRaTsi_MiZeRje Anetar I Ri
Numri i postimeve : 2 Age : 35 Vendi Ku Jeton : Albanian Cfar Pelqeni : WwW.BeRaTiJoN.NeT Humor : WwW.BeRaTiLiVe.CoM Registration date : 31/05/2008
| Titulli: Re: Edhe Banale Edhe Jo Banale Humor.! Wed Jul 02 2008, 09:20 | |
| Meqe jane te gjitha te lejueshme...
Nje cift ishte brenda ne makine. Atij i vinte turp tja kerkonte por ajo u tregua e shkathet dhe i tha : - A e bejme njehere? E bejme i pergjigjet djali por mua me vjen ca turp se ketu ne makin na shikojne. Po mire i thote kjo, ne futemi poshte makines, dhe po na erdhi njeri thuaji qe po rregullon gomen. OK U futen poshte makines keta dhe ja filluan punes... Pas pak aty afrohet nje polic. Dhe me nje ton serioz i thote djalit. - Hej cfare kujton se po ben ti? - Po une o shef po rregulloj gomen.. - Po lere gomen degjome mua, rregullo me mire frenat e dores se makina te ka ikur atje poshte..
Dy doktora, nje mashkull dhe nje femer ishin duke bere seks. PAsi mbaruan ai filloi ta pyeste. - Ve bast se ti je gjinekologe! - Ua i thote kjo po nga e more vesh? - E mora vesh se punon shume mire me duart, eshe gjate seksit. - Kurse ti, i thote kjo me duket se je mjek tek narkoza. - Bravo, po si e gjete? - e gjeta sepse kur ma fute, nuk ndjeva fare. | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Edhe Banale Edhe Jo Banale Humor.! | |
| |
|